El Camino két keréken

El Camino két keréken

A bingák szállítása. De hogyan?

2016. október 14. - Ica és Miklós

Azt gondoltam, hogy a legegyszerűbb dolog a vonatjegy megvásárlása lesz. Nagyot tévedtem. Mint kiderült, a bringa szétszerelése nélkül vonattal nem lehet eljutni SJPP-be. A TGV-n csak szétszerelt állapoban lehet a drótszamarat szállítani. Ez két dolog miatt is aggasztó. A feldarabolás után össze is kell rakni a biciklit, precízen be kell állítani a váltót és a fékeket, ami nem olyan egyszerű dolog egy amatőr szerelő számára. Továbbá a szétszedett biciklihez szükség van egy szállítótáskára, amivel nem tudok mit kezdeni amíg úton vagyunk.
SJPP elérése még megoldásra vár.

Elhatároztuk, hogy saját autóval megyünk. Budapest - Zurich - Saint Jean Pied de Port cirka 2200 km. 2 napra tervezzük, Zurichben töltünk egy éjszakát.

Ica

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminoketkereken.blog.hu/api/trackback/id/tr5611808349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása