El Camino két keréken

El Camino két keréken

12+3. nap 2016.08.13. szombat

2016. október 19. - Ica és Miklós

Napi táv: 85,56 km
Össz. km: 1042,53 km
Start: Finisterre
End: Santiago de Compostela

Reggel elbúcsúztunk az óceántól és elindultunk vissza Santiagoba. Előttünk ~ 3000 km. áll, melyből még 80-85 km. tekerés.

Furcsa volt ismerős úton tekerni, ismerős tájak, ismerős hegyek és völgyek között járni. Végig aszfalt úton jöttünk. A jósors most is velünk volt. Egy óra körül szóltam Miklósnak, hogy ha alkalmas helyet lát, álljunk meg ebédelni. Alig telt el pár perc és egy igazi piknik helyszín került a szemünk elé. Egy folyó partján, árnyas park, forrással, még úszhattunk is volna, ha akarunk a langy folyóban.
Most először mi készítettük az ebédünket. Miklós főzött :). Sajtkrém leves, bagett, csoki, kávé. Isteni volt :). Kicsivel nyolc óra után értünk a santiagói kempingbe. Megint csak furcsa volt, hogy ugyanazon a helyen állítjuk a sátrunkat, ahol három napja lebontottuk. 
Miklósnak kevés volt a déli főztje, így megrendelte egy fél disznó parázson sült oldalasát :). Próbálja visszaszedni a versenysúlyát. Szerintem egy fél disznó kevés, legalább négy fél disznóra lesz szüksége :).

Buen Camino
Ica & Miklós

Erre ébredtünk Estorde-ban:

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminoketkereken.blog.hu/api/trackback/id/tr7311822673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása