El Camino két keréken

El Camino két keréken

12+4. nap 2016.08.14. vasárnap

2016. október 19. - Ica és Miklós

Napi táv: 8,3 km
Össz. km: 1059,83 km
Start: Santiago de Compostela
End: Útban hazafelé...

Reggeli után visszamentünk az óvárosba. Újra meghatódottság szorongatta a lelkem. Most éreztük, hogy vége a MI CAMINONKNAK.
Egész nap volt időnk tekeregni Santiagoban, mivel csak este hatkor indult a buszunk. Mielőtt elindultunk a pályaudvarra, egy ünnepi búcsúebéddel köszöntünk el a várostól, az úttól, ezektől a csodálatos napoktól.
A buszállomáson szétszedtük, becsomagoltuk a bicikliket, most ülünk a buszon és robogunk San Sebastian felé.
A busz minden igényt kielégít. Minden utasnak saját monitor filmekkel, zenével, internettel. Reggel 6.30-ra várható az érkezés. Itt átszállunk egy másik buszra, ami Pamplónáig visz, majd egy újabb átszállással fogunk SJPP-be érkezni az autónkhoz.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt, biztatott, követett minket ❤. Nagyon jólesett a sok jókívánság.
És elsősorban köszönjük Birkás Petrának és Gubán Ákosnak, mert igazán ők hozták meg a kedvünket, nekik köszönhetjük, hogy belevágtunk ebbe a csodálatos nagy kalandba!

Ma már nem Buen Caminoval köszönünk el, Az Út véget ért. Jó éjt.
Ica & Miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://elcaminoketkereken.blog.hu/api/trackback/id/tr2811822701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása